$1 Milliard Blockchain fund med Japansk token

Stiftende partnere i $ 1 mia. Blockchain-fonden støttet af regeringen i den kinesiske by Hangzhou planlægger at udrulle en japansk yen-pegged stablecoin.

Yao Yongjie, en af ​​grundlæggerne af Xiong’An (Grandshores) Blockchain Fund, sagde arbejdet allerede er startet på projektet, og at holdet håber at lancere stablecoin ved udgangen af ​​dette år eller i begyndelsen af ​​2019, South China Morning Post rapporteret tirsdag.

Grandshores Technology – et andet firma, der også blev ledet af Yao, der for nylig blev noteret i Hong Kong via en omvendt overtagelse af et Singapore-entreprenørfirma SHIS – planlægger at øge HK $ 100 mio. ($ 12,7 mio.) For at finansiere projektet, tilføjede rapporten.

Den dedikerede fond søger nu bidrag, der er angivet i tether – den amerikanske dollar-pegged cryptocurrency- fra akkrediterede investorer uden for Kina, siger Yao. Desuden arbejder stiftende partnere i blockchain-fonden allerede sammen med en midtbank i Japan for projektet, selv om de ikke har afslået at oplyse institutionens navn.

Yao tilføjede, at stablecoins i fremtiden forankret til Hongkong og australske dollars også kunne udvikles. Nyhederne kommer bare få dage efter, at Grandshores Technology officielt rebranded fra SHIS-navnet, efter at have købt over 60 procent af firmaet i maj i år.

Som tidligere rapporterede, blev Grandshores Blockchain Fund lanceret af Tunlan Capital, et Hangzhou-baseret investerings firma, der også ledes af Yao i samarbejde med den lokale regering og den kinesiske bitcoin tycoon Li Xiaolai i april

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …