Tron kontoret omkring af politi i Beijing

Tron-kontoret i Beijing er blevet omringet af politiet da en flok samledes for at protestere mod en kinesisk ponzi-ordning, der gik under et Tron-lignende navn, Crypto Authority-rapporterne fra Twitter på den 8. juli.

Videoer med folkemængde omgivet af politibetjente i Trons kontor har spredt sig over Twitter, hvor folk tilsyneladende kommer til at udtrykke forargelse ved en lokal crypto-svindel, der angiveligt førte til $30 millioner værd af tab og et selvmord.

Som det kan ses på videoerne, synes folk tilsyneladende at overbevise Tron om at være den bedrageriske enhed, hvor mængden angiveligt råber: “Tron er en fidus.”

Tron administrerende direktør Justin Sun kommenterede nyhederne, der kalder på overskrifter, der hævder, at Trons kontor blev overvåget af politiet som “falske nyheder”.

“Tron foundation og BitTorrent er fint. Alt er fint. Vi forbereder os på BitTorrentSpeed ​​lancering i dag. Stop med at sprede falske nyheder og billeder. “

Sun har også for nylig advaret investorer mod scam-ordninger ved hjælp af navne på Tron og Tron-ejede BitTorrent.

“Som en førende blockchain-protokol er der Ponzi-ordninger, der bruger TRON, BitTorrent eller uTorrent navne som” MMM bitcoin, Ethereum pyramide og EOS økosystemer “, skrev Sun den 5. juli.” Vi vil aldrig bede dig om at sende penge. “

Tron CEOs svar har fulgt rapporter om den påståede crypto scam-ordning, kendt som “Wave Field Super Community”, som var forbundet med Tron af lokale investorer, da i Kina er Tron angiveligt kendt under navnet “Wave Field”.

Ifølge en rapport fra det kinesiske nyhedsbureau Nuclear Finance blev “Wave Field Super Community” lanceret i januar 2019 og hævdet af en “superrepræsentant” af Tron. Mens investorer hævder at have bedt Tron om at afklare forbindelsen mellem enhederne, har Sun angiveligt ikke kommenteret spørgsmålet siden januar, konstaterer rapporten.

Baseret på det gik vred folk til Trons kontor for at udtrykke vrede over virksomhedens stilhed over svindelværket, der opererer under et tilsvarende navn.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …