Alexander Ivanov – Grundlægger af Waves sælger ud

Grundlægger af token udsetdelsesplatformen Waves har solgt sine andele i firmaets blokchain spin-off Vostok for at fokusere på Waves Platform.

Alexander Ivanov, CEO og grundlægger af Waves, solgte sin aktiepost i Vostok, hvor den globale finansielle koncern GHP Group blev den eneste ejer af projektet, ifølge en pressemeddelelse den 16. juli.

Ivanov sagde, at han besluttede at sælge Vostok-projektet for at fokusere ressourcerne på udviklingen af ​​Web3-økosystemet inden for Waves Platform.

Mark Garber, bestyrelsesformand for GHP Group og en af ​​de tidlige Vostok-investorer, sagde, at de eksisterende fremskridt i projektet vil hjælpe GHP Group med at øge sit niveau af teknologisk ekspertise.

Den kendte iværksætter i det russiske investerings samfund noterede sig, at GHP Group vil fortsætte med at bygge projektet, mens firmaet også planlægger at integrere Vostoks teknologi i deres ressource-, produktions- og logistikaktiver samt partnerprojekter.

Som et stort blockchain-projekt i Rusland har Vostok-projektet indgået en række partnerskaber med russiske virksomheder og regerings kunder, som landets største bank Sberbank og statsejede Vnesheconombank.

Vostok-projektet blev udviklet af Waves i april 2018 som et initiativ til fremme af digital teknologi blandt store offentlige og industrielle infrastrukturer. I slutningen af ​​2018 rejste Waves 120 millioner dollars til Vostok-projektet for at udvikle nye teknologier som kunstig intelligens og blockchain for at “støtte et virkelig åbent og decentraliseret web.”

I den nye pressemeddelelse sagde Alexander Ivanov, at Vostok og Waves ‘udviklingsveje “bliver mere og mere divergerende”, hvori det fremgår, at Waves Platform er koncentreret om udviklingen af ​​intelligente og decentrale blockchain-tjenester.

For nylig udgav Waves en opgradering til dens blockchain, der muliggør decentraliserede applikationer på platformen.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …