AlphaPoint Klar med Security Token Offerings

Blockchain services firmaet AlphaPoint har opgraderet sin tekniske løsning til sikkerheds token tilbud (STO) i et forsøg på at tiltrække institutionelle kunder.

Om torsdag, sagde AlphaPoint med sin opgraderet teknologi stack, finansielle institutioner som private egenkapital, ejendoms firmaer og fonde kan udstede aktiverede sikkerheds tokens og derved øge likviditeten på markedet.

Firmaet sagde videre, at det udvikler sin Asset Digitization software i et forsøg på at hjælpe kunder med at skabe, udstede og handle tokeniserede værdipapirer på en “sikker og privat” måde.

Alpha-administrerende direktør Salil Donde sagde, at “enterprise grade” -softwaren gør det muligt for institutioner at tokenisere illikvid aktiver og handle sådanne aktiver på en børs eller licenseret platform.

Donde tilføjede:

“Vi gør det muligt for vores kunder at forfølge den institutionelle vedtagelse af sikkerheds mønterne som et middel til at strømline udstedelse, reducere omkostningerne ved håndtering af smarte kontrakter og optimere udførelsen af ​​transaktioner med fleksibiliteten af ​​de ubøjelige ledger, der leveres af STO’er.”

AlphaPoint har også nævnt to kunder, der allerede bruger sine teknologiløsninger: Muirfield Investment Partners, et investeringsselskab for private equity, og Laureate Digital Securities, et blockchain-baseret kapital forvaltnings selskab.

Muirfield har siden maj i maj brugt AlphaPoint’s Regulated Asset-Backed Token (RABT) -ramme for at give sine investorer en lettere måde at deltage i ejendomsmarkedet. Laureat har derimod udnyttet AlphaPoints Asset Digitization-løsning siden november i november for at udvikle og administrere sikkerheds token tilbud og token handel på det sekundære marked.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …