AmaZix starter sit Partnerskab med STO Issuance Platform DigiShares

Pressemeddelelse: 17. juni 2019

AmaZix, verdens førende leverandør af blockchain rådgivere, er glad for at bekræfte sit seneste partnerskab med DigiShares, end-to-end white label platform løsning for tokeniserede værdipapirer. Med dette nye samarbejde fremmer vi yderligere den digitale værdipapirsektor og vil være bedre i stand til at støtte nøglekunder, der ønsker at udstede sikkerheds brikker.

Digitale aktier til verden

Via DigiShares kan aktier i et selskab digitalisere og udstedes som tokens på blockchain. Hver token opbevarer et digitalt aktiecertifikat, der repræsenterer en enkelt aktie i virksomheden. Virksomhedens aktier kan digitalisere og udstedes som tokens på blockchain. Andre typer sikkerheds brikker og tokeniserede værdipapirer kan også håndteres.

Via DigiShares, whitelisted, verificerende og godkendte investorer er i stand til at købe tokens – drage fordel af øjeblikkelig afvikling, bredere adgang til internationale investorer, forbedret likviditet. På grund af dets programmerbare automatisering vil transaktioner også have færre sårbarheder for fejl.

“Den næste generation af digital infrastruktur er måske ikke den dominerende i dag, men inden for det næste årti mener vi, at den globale infrastruktur for bank-, teknologi- og kapitalmarkederne vil have genopbygget sig selv på blockchain. Banker og børser over hele verden søger aktivt måder at reducere forsinkelser, omkostninger og uklarhed i at overføre ejerskab af værdipapirer. Vores strategi for fremtiden for den tokeniserede værdipapirindustri er derfor ret enkel: hurtigere, mere gennemsigtig og mindre fejlagtig “, siger Claus Skaaning, administrerende direktør for DigiShares.

Skaaning tilføjede:

“Da lovkrav bliver mere krævende i de kommende uger og måneder, så har kravene til kvalitet af projekter. AmaZix forstår dette godt og leverer en omfattende pakke, der hjælper kunderne med at sikre, at deres projekter opfylder disse strenge krav, og vi er stolte over at være forbundet med dem. “

“De potentielle fordele ved digitale værdipapirer er indlysende. Decentralisering af tillid og lette op på afhængigheden af ​​mellemmænd, det er et andet meget tiltrækkende aspekt. Og nu, med industriens opmærksomhed om tildeling af værdipapirer som en levedygtig, kompatibel løsning til crowdfunding og udstedelse i dette rum, skal branchens ekspertise bevidst samarbejde, dele viden og præcisere fælles principper, siger Jonas Karlberg, adm. Direktør for AmaZix.

“Vi er glade for at formalisere vores samarbejde med DigiShares. Vi ser dem som førende inden for dette segment – de er blandt de første i Europa til at levere en platform for investerings fonde, ejendoms fonde, selv senere faseopstart for at udstede aktier som tokens og tilbyde dem til salg, fuldt reguleret i deres jurisdiktioner. Det går også ud over det. De sikrer en nøjagtig repræsentation af disse værdipapirer, styrer hele investor relaterede processer, derefter partner med udvekslinger til likviditet, blandt andre “.

Om DigiShares

DigiShares udgør en platform for udstedelse og efterudstedelse af tokeniserede værdipapirer. Det hjælper med det oprindelige design af sikkerheds token, så det opfylder kravene i udsteders jurisdiktion, ved hjælp af de mest populære sikkerheds dokumenter protokoller og hjælper med at sikre, at symbolet senere kan handles på kommende sikkerheds dokumenter.

DigiShares er din betroede partner for at sikre, at dine digitale aktier er kompatible og flydende.

Website: https://digishares.io/
Facebook: https://www.facebook.com/DigiSharesDK/
Telegram: https://t.me/joinchat/IHDMSU9kIUAuG5bmHjbaIw

Nysgerrig om hvad AmaZix kan gøre for dig?
AmaZix er den førende leverandør af blockchain-relateret rådgivning og rådgivning til virksomheder. Vi leverer en omfattende serie af højverdige professionelle tjenester med fokus på innovative løsninger, mens vi fortsætter med at opbygge et team af top-tier talent.

Vi laver projekter investerings klar

Bliv medlem på vores officielle kanaler:

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …