AMD med skuffende salg fra cryptocurrency minere

AMDs salg af grafikkort til cryptocurrency minearbejdere har alt andet end tørret op.

Chippefabrikanten genererede “ubetydelige” indtægter fra blockchain-relateret GPU-salg i tredje kvartal og tegner sig kun for en “høj encifret procentdel” af selskabets øverste linje, sagde AMD onsdag. Dette fulgte en nedgang i denne form for omsætning i det foregående kvartal.

Alt i alt faldt AMDs computer- og grafiske indtægter 14 pct. Fra andet kvartal, men omsætningen fra denne forretningsområde var 12 pct. I forhold til året før.

I sin sidste kvartals rapport i juli udtalte AMD, at ca. 6 procent af omsætningen i andet kvartal stammer fra salg til cryptocurrency minere- fra 10 procent i første kvartal.

På det tidspunkt sagde AMD, at det forventede, at GPU-salget til minearbejdere ville fortsætte med at falde, en forudsigelse, der blev båret af onsdagens rapport.

På en 25 juli konferenceopkald sagde administrerende direktør Lisa Su, at selskabet “forventer meget lidt fra blockchain“, og det havde sænket sin prognose for indtægter fra branchen.

Selskabet har dog tempereret markeds forventningerne til indtægter fra GPU’er siden mindst marts. I sin årlige 10-K-arkivering advarede AMD, at ustabiliteten på cryptocurrency markedet kunne skade indtægterne fra salget i sektoren.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …