Online børsmægling E * Trade Financial siges at forberede sig på at lancere cryptocurrency trading services.

En Bloomberg rapport lørdag, med henvisning til “en person, der er bekendt med sagen”, sagde, at E * Trade oprindeligt vil tilføje handels støtte til bitcoin ( BTC ) og ether (ETH), med flere krypto aktiver, der skal tilføjes i fremtiden.

USAs mæglervirksomhed er efter sigende også ved at færdiggøre en tredjepart for at holde cryptocurrencies, Nathaniel Popper, tech reporter ved The New York Times, tweeted fredag.

Grundlagt i 1982 har Nasdaq-børsnoterede E * Trade tæt på 4 millioner kunder. I fjor lancerede firmaet også handel med bitcoin futures fra CME Group til kunder.

Traditionelle finansielle aktører søger i stigende grad at tilbyde cryptocurrency-tjenester. Bare i sidste uge siges en anden mægling, TD Ameritrade, for at teste bitcoin og litecoin (LTC) & ( BTC ) handel på sin platform. I fjor investerede TD Ameritrade et ikke-frigivet beløb i cryptocurrency børsen ErisX.

Mobil aktiehandel app Robinhood, derimod lancerede kryptocurrency trading services for over et år siden, og for nylig annonceret en plan om at lancere et første offentligt tilbud (IPO).