Amerikansk by med strengere cryptocurrency mining regler

Plattsburgh, New York, overvejer at indføre strengere krav til kommercielle cryptocurrency minedrift i byen.

Patrick McFarlin, en rådsmedlem i Plattsburghs fællesråd, foreslog en ny lov i sidste uge, der har til formål at indføre “zoneindførelsesbestemmelser” for kommercielle cryptocurrency mining. Ifølge en opdatering fra kommunen fredag ​​vil en offentlig høring nu afholdes den 25. oktober for at afgøre, om man skal følge med forslaget.

De foreslåede regler for zoneinddeling dækker en række forskellige kategorier som brandsikkerhed, varme, overbelastning og særlige brugstilladelser. Hvis godkendt, ville crypto mining farm operatører i byen straks være forpligtet til at holde omgivelses temperaturen inden for deres faciliteter inden for 120 grader Fahrenheit (48,8 grader Celsius) til enhver tid.

Skulle den gennemsnitlige dagtemperatur uden for anlæggene være mindre end 40 grader F (4,4 grader C), skal minearbejdere sikre, at “ikke mere end 20 procent af den varme, der udledes af minedriften, frigives direkte til ydersiden.”

Rådgiveren foreslog endvidere at håndhæve et loft på støj, der genereres af minedrift.

“Ingen minedrift skal producere mere end 90 decibel (dB) fra en afstand af 25 meter fra indersiden af ​​indeslutningsstrukturen for at undgå eventuelle negative virkninger for beboerne”, som han detaljerede i forslaget.

De foreslåede regler følger en beslutning truffet af byen i marts for at indføre et 18-måneders moratorium for nye minedrift, efter at beboerne rejste bekymringer over øgede elpriser og andre problemer. Lokale embedsmænd foreslog på det tidspunkt forbuddet kunne løftes før, hvis beskyttelsen blev sat på plads.

Andre steder i sit forslag pressede McFarlin også på et mandat, at minedrift skal udstyres “indbygget i en individuelt målrettet, elektrisk jordet og metalindkapslet struktur”, tilføjer:

About Kryptoposten