American Stock Brokerage Robinhood Crypto har officielt lanceret sin nul-fee crypto trading app i New York, firmaet annonceret i et blogindlæg den 23. maj.

Efter overtagelsen af ​​en BitLicense af New York State Department of Financial Services (DFS) i januar 2019 tillader Robinhood nu New York-borgere at handle i syv store kryptoter uden provisionsgebyr ved brug af sin Robinhood Crypto platform.

Fra nu af er Robinhood Crypto-tjenesten tilgængelig i 39 stater i USA, herunder bl.a. Californien, Washington og Florida.

Appen tillader handel med bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC), bitcoin SV (BSV), ethereum classic (ETC) og dogecoin (DOGE). Robinhood brugere kan også følge prisændringer og opdateringer for disse krypto og 10 ekstra mønter, fortælles der i blog posten

Tidligere i april ansøgte Robinhood om et bankcharter med regulatorer i USA for at kunne tilbyde traditionelle bankprodukter og -tjenester.

Tidligere har DFS tildelt en BitLicense til en platform for handel med kryptohandel Tagomi Trading, der gør det muligt for virksomheden at tilbyde handelsrute- og ordreudførelsestjenester til ikke-sikkerhedskryptos, herunder bitcoin, ethereum, litecoin og bitcoin cash.

For nylig, den 18. april, rapporterede Bloomberg, at ICE overvejede at erhverve en New York BitLicense til at lancere bitcoin futures, med henvisning til anonyme kilder, der er bekendt med sagen.