AT&T lader sine kunder betale med Bitcoin

AT&T’s Death Star-logo kan virkelig, have været en måne, men telecom giganten, der annonceret idag, at de vil begynde at acceptere krypto til betaling af regninger ved hjælp af BitPay.

Som det står, udvides krypto betalingen ikke til andre AT & T-tjenester, såsom køb af telefoner eller andre enheder, og fra og med vil BitPay ikke fungere i AT & T’s butikfronter. Når det er sagt, noterede virksomheden i en erklæring, at dets kunder bruger krypto aktiver, og at det nye tilbud er beregnet til at give dem deres foretrukne løsning.

“Vi søger altid måder at forbedre og udvide vores tjenester på,” siger Kevin McDorman, vicepræsident hos AT & T. “Vi har kunder, der bruger cryptocurrency, og vi er glade for, at vi kan tilbyde dem en måde at betale deres regninger med den metode, de foretrækker.”

En AT&T-talsmand udtalte sig følgende

“BitPay leverer betalings tjenester til købmænd og er en af ​​de største bitcoin betalings processorer i verden. Vores kunder er på denne platform, og vi søger altid forskellige måder at bedre servicere vores kunder. “

Det kan være på tide, at bitcoin hvaler bryder op med de kolde lommebøger og betaler deres AT&T regninger i de næste tyve år. Ihvertfald er dette alle dem som tror på Bitcoin nok en af de deres vildeste drøm. Dette er endnu et skridt hen i mod at Bitcoin og diverse krypto valuta’er er blevet en udbredt betalings metode i rundt omkring i verdenen.

Hvor længe mon der går før, de store tele giganter i Danmark, som YouSee, Telia, osv begynder at accepterer krypto til betaling af Mobil tjenester?.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …