Australiens videnskabsagentur med Blockchain gennembrud

Et australsk føderalt videnskabsagentur har gennemført en global test på et blockchain-netværk, der er udviklet hos University of Sydney, som de to sagde, viste, at systemet kan behandle 30.000 grænseoverskridende transaktioner pr. Sekund.

Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO) udgivet testresultaterne i en meddelelse onsdag, som blev implementeret ved hjælp af Amazon Web Services (AWS) globale cloud infrastruktur.

Kaldet Red Belly Blockchain og skabt af CSIROs teknologiarm Data61 og Concurrent Systems Research Group (CSRG) fra University of Sydney, blev netværket testet på tværs af 1.000 noder i 14 lande i Amerika, Asien og Stillehavet og Europa. CSIRO hævdede “benchmarket blev sat ved at sende 30.000 transaktioner pr. Sekund fra forskellige geografiske regioner” med en gennemsnitlig ventetid på tre sekunder, idet det blev tilføjet agenturets første blockchain test i en global indstilling.

Målet med netværket er at løse det fælles problem med skalerbarhed blandt de store blokkæder i øjeblikket ved at bruge en alternativ konsensusalgoritme i stedet for den mekanisme for bearbejdning af offentlige netværk som bitcoin.

Ifølge et papir udgivet af CSIRO og University of Sydney har gruppen vendt sig til en anden algoritme kaldet deterministisk byzantinsk konsensus. Ideen er baseret på papirets beskrivelse at lade netværket fuldføre transaktioner efter at have modtaget en tærskel for meddelelser i stedet for at vente på bekræftelser fra noder, der er langsomme.

“Real-world applikationer af blockchain har kæmpet for at komme ud af jorden på grund af problemer med energiforbrug og kompleksiteter induceret af beviset for arbejde,” sagde Dr. Vincent Gramoli, en seniorforsker ved Data61 og CSRG’s leder i meddelelse, tilføjelse:

“Udbredelsen af ​​Red Belly Blockchain på AWS viser den unikke skalerbarhed og styrke i næste generations ledgerteknologi i en global sammenhæng.”

Testen kommer på et tidspunkt, hvor videnskabsagenturet også arbejder sammen med IBM for at skabe det, der hedder Australia National Blockchain.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …