Australsk kvinde har hacked for over $300.000 i xrp

En 23-årig kvinde fra Sydney, Australien, er blevet arresteret over den påståede tyveri af cryptocurrency på over 300.000 dollar på det tidspunkt.

Den navngivne kvinde siges at have stjålet 100.000 XRP i januar fra en tegnebog, der ejes af en 56-årig mand, ifølge en rapport fra ZDNet på onsdag. Hun blev tilsyneladende anholdt af politiet efter en raid i hendes hjem efter en 10 måneders lang undersøgelse.

Efter hackingen af ​​sin e-mail-konto blev offeret efter sigende blevet låst ud af sin cryptocurrency wallet i to dage. Da han formåede at genvinde adgangen, fandt han, at XRP var væk.

En anden rapport fra News Corp Australia hævder, at kvinden overførte XRP’en til en børs baseret i Kina, som senere blev konverteret til bitcoin. ”

På tidspunktet for tyveri handlede XRP på omkring 3,50 dollar. På grund af det kraftige fald i priser siden da er XRP værd at omkring $ 0,45 på pressetid, hvilket gør den nuværende værdi af de stjålne midler lige over $ 45.500, ifølge data fra CoinMarketCap.

News Corp citater Detective Superintendent Arthur Katsogiannis, Cybercrime Squad Commander, New South Wales Police Force, siger:

“En e-mail-konto er mere værdifuld end folk indser – svindlere er i stigende grad målrettet mod e-mails, da de forbinder den enkelte med finansielle konti og andre personlige oplysninger.”

Katsogiannis understregede endvidere, at e-mail-konti, der indeholder personlige og finansielle oplysninger, skulle have et “minimum på to faktors godkendelse”.

News Corp indikerer at kvinden er blevet indrømmet betinget kaution og skyldes at optræde i en lokal domstol den 19. november.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …