Bain Capital Støtter Seed CX Med Stort Kapital

Chicago-baseret cryptocurrency-børs Seed CX, som Bain Capital støttede sidste år, udvider til Asien.

Den institutionelle fokuserede udveksling meddelte torsdag, at den har slået sammen med Singapore-baserede handelsinfrastrukturteknologiudbyder Hydra X for indsatsen. Partnerskabet vil gøre det muligt for Seed CX at integrere sin platform med Hydra Xs handelsplatform Sigma, som i øjeblikket er i beta.

Når integrationen er afsluttet, vil Seed CX-brugere kunne se priser, handle og overvåge deres porteføljer på Sigma-platformen, samt have adgang til en fiat-cryptocurrency gateway, ifølge Seed CX.

“Dette partnerskab vil også være nyttigt for at udvide vores brugerbase til at omfatte institutionelle forhandlere, der søger reguleret og sikker adgang til verden af ​​digitale aktiver,” siger Hydra X CEO Daryl Low.

Seed CX sagde også, at den planlægger at tilbyde et marked for Commodity Futures Trading Commission (CFTC) -regulerede kryptderivater gennem sit datterselskab Seed SEF.

I september rejste Seed CX $ 15 millioner i en B-finansierings runde under ledelse af Bain Capital Ventures. Investeringen bragte selskabets samlede finansiering til dato til 25 mio. USD på det tidspunkt.

Virksomheden lancerede et reguleret bitcoin spot trading marked i januar og sagde, at det tilbød “en dyb bog af likviditet.” “Vi tilbyder virkelig institutionel niveau støtte,” sagde Seed CX medstifter og CEO Edward Woodford på det tidspunkt.

Et andet datterselskab af Exchange, Zero Hash, en FinCEN-reguleret enhed i USA, lancerede en lommebandløsning til institutioner i januar, med det formål at skabe sikkerhed og gennemsigtighed for sine kunder.

Seed CX har især en politik, der spærrer medarbejdere fra handel med kryptovaluta for at undgå interessekonflikter.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …