Bank of America, en af USA’s største banker, kom pænt ud af andet kvartal med godt 10 pct. større indtjening end ventet.

Det flotte regnskab får bankens aktie til at stige 1,1 pct. i formarkedet, men optimismen breder sig ikke synderligt på Wall Street.

De tre toneangivende amerikanske aktieindeks – S&P 500, Nasdaq og Dow Jones – ligger til at åbne med meget små udsving på maksimalt 0,1 pct. mandag.

Mandagens statistik over detailsalget i USA i juni, som viste en stigning på 0,5 pct. i forhold til maj, har heller ikke påvirket aktiehumøret i væsentlig grad. Fremgangen i salget af mad, drikke, tøj og andre butiksvarer svarede nemlig til det ventede niveau ifølge en rundspørge fra Bloomberg.

Mens Bank of America, der havde større indtægter end ventet, ligger til at stige, er investorerne ikke helt så meget oppe at køre over regnskabet fra Blackrock.

Verdens største kapitalforvalter kom ellers pænt ud af andet kvartal med en indtjening per aktie på 6,66 dollar. Ifølge Bloomberg var der kun ventet 6,55 dollar per aktie. Men det takseres kun til en minimal fremgang på 0,1 pct. i formarkedet.

 

Kilde Børsen.dk