Ruslands Bank har med succes gennemført et forsøg på token-udstedelse, en tjenestemand sagde mandag under det østlige økonomiske forum i Vladivostok, Rusland, rapporterede nyhedsbureauet TASS tirsdag.

Ivan Semagin, vicedirektør for bankens finansudviklingsafdeling, fortalte deltagere i det forum, som regulatoren havde testet, og udførte “en eksperimentel ICO baseret på den eksisterende infrastruktur” i Bank of Russia’s sandkasse.

Selv om eksperimentet var en succes, er der stadig nogle problemer, sagde han. “Inden for rammerne af” sandkassen “… gik det teknisk nok godt, men der var mange problemer ud fra et juridisk synspunkt,” forklarede han. Han forklarede ikke, hvad disse juridiske bekymringer var.

Prøven blev oprindeligt annonceret i maj, da Ruslands største statsfinansierede detailbank, Sberbank, sammen med Ruslands National Settlement Depository (NSD), sagde, at de arbejdede på en test-ICO. Forsøget forventes at involvere et selskab, der hedder Level One som en ICO-udsteder, Sberbank som “udstedelseskoordinator og ankerinvestor” og NSD som depotbank, optagelse og afregning af transaktioner samt sikring af aktiverne.

På den tid sagde Sberbank, senior vicepræsident Igor Bulantsev, i en erklæring om, at “mange Sberbank-kunder er interesserede i denne type investeringer, og vi planlægger at fremme denne service proaktivt, når den relevante lovramme træder i kraft, vi bliver en af ​​de chauffører til at institutionalisere og popularisere denne type transaktion. “

Kilde Coindesk