Battlestar Lover Op til “30%” Afkast Ved Blot at holde Cryptocurrency

Blockchain staking-as-a-service opstart Battlestar Capital siger, at kunderne kan få et afkast på “op til 30 procent” årligt på deres inaktive cryptocurrency holdings.

Battlestar meddelte tirsdag at den har samarbejdet med cryptocurrency udlåns opstart Celsius Network for at lancere en storstilet service, der giver det potentielt høje afkast. Mens meddelelsen ikke gav en lavere vejledning til det forventede afkast, hedder det i sit websted, at afkastet også kunne ligge så lavt som fem procent årligt via sin stakende service.

Enkeltpersoner og fonde, der ikke har ekspertise eller tid til at klare de daglige opgaver i forbindelse med staking – understøtter et bevis for indsats (PoS) netværk ved at holde deres token og få belønninger til gengæld – ville drage fordel af tjenesten, Battlestar sagde, da det beskytter investorernes beholdninger, samt at give porteføljeudbytte.

Battlestar kombinerer strategisk både under et tag, “siger Meltem Demirors, en rådgiver for virksomheden.

Battlestar Capital CEO Adam Carver sagde:

“Efter bitcoins betydelige prisfald på 85 pct., Så investorer at diversificere deres portefølje gennem stakende andre mønter. PoS-mønter [har] fremkommet som en rentabel avenue for investorer – herunder bitcoin-maximalister – for at opnå et stort udbytte med deres passive beholdninger.

Celsius Network har til formål at tilføje “mindst fem” flere PoS-mønter (sandsynligvis tezos, zcoin, decred, horizen og cardano) til de eksisterende 17 krypto aktiver “i løbet af de næste tre måneder”, ifølge en redegørelse.

“Battlestar gør hosting masternoder, som Zcoins Znodes, mere tilgængelige”, sagde Zcoins chef driftschef, Reuben Yap. “En af deres unikke egenskaber er brugen af ​​en sikker MPC [multiparty computing] nøgleopløsning, som fragmentere en privat nøgle og opbevarer sine stykker separat for at eliminere risikoen for et enkelt indgangs punkt.”

Battlestar sagde, at det har været privat deltagende i PoS-netværk siden december 2017, da dets grundlæggere udviklede en række algoritmer til at optimere staking-belønninger.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …