Beaxy er en ny spiller i krypto verden, hvor de gerne vil vinde en del af markedet, som er i kæmpe vækst. De havde en ICO, hvor de formåede at få ca $8 Millioner, hvilket ikke er det vilde beløb, men i følge beaxy, var det rigeligt til at kunne lancere deres platform

Hvad er Beaxy?

Beaxy er en kommende kryptovaluta udveksling bygget i samarbejde med OneMarketData. Beaxy bringer finansiering, hastighed, magt og raffinement til krypto for første gang. Med 225.000 transaktioner pr. Sekund pr.

Funktioner der gør Beaxy unik:

  • Hastighed, der kan sammenlignes med NASDAQ.
  • Beaxy vil have flere bestilletyper end nogen krypto udveksling i verden, plus avancerede ordrer.
  • Der vil være mange nye funktioner på udvekslings lignende profit / tab-regnemaskiner og flere tegnebøger pr. Valuta – hvoraf de fleste aldrig er blevet brugt i et krypto udvekslings miljø før.
  • Beaxy vil have et førende markedstilsyn til at forhindre manipulation i handel og vil også have forsikring og varetægt på både vores forretning og store “cold wallets”.
  • Vi har 24/7 kundesupport og opkræver ikke gebyrer.

Loyalitets belønninger Program

Dette program er designet til at belønne brugere, der har PLS på Beaxy Exchange. Indehavere vil modtage en procentdel af transaktions gebyrer, der opkræves, baseret på den varighed, PLS-tokenne er låst, og andelen af ​​hver brugers andel blandt alle låste PLS-tokens. Hvis du låser dem:

  • Op til 1 måned: modtag 15% af de indsamlede gebyrer
  • 1-6 måneder: modtag 20% ​​af indsamlede gebyrer
  • Over 6 måneder: modtag 25% af de indsamlede gebyrer
  • Tilførslen af ​​PLUS-token vil være lig med BXY-Token, men PLUS-token vil kun være tilgængelig via platformen. Beaxy Token (BXY) kan udveksles til PLUS Token i en 1: 1-sats og forbliver låst ind som PLUS-tokens i et tidsrum, indstillet af brugeren.

For kvalificerede købere er dette program designet til at belønne brugere, der har PLS på Beaxy Exchange. Indehavere vil modtage en forholdsmæssig andel på op til 25% af de månedlige transaktions gebyrer, der indsamles af Beaxy Exchange, afhængigt af antallet af PLS-tokens.

På grund af uregelmæssigheder i lovgivningen er PLS ikke tilgængelig for amerikanske statsborgere, og afhængig af reguleringen i brugerlandets jurisdiktion kan de være udelukket fra at få adgang til tokens.

Det var meningen at beaxy skulle lanceres midt under Consensus 2019. Men her løb de ind i nogle problemer, da de var ved at teste deres platform. Det var bland andet nogle bugs, som gjorde at de måtte udskyde deres lancering, hvor efter de måtte kører flere tests, og derfor udskyde deres lancering.

Artak Hamazaspyan CEO for beaxy sagde følgende:

Gode ​​nyheder er det kun fundet to fejl og begge er næsten allerede rettet. Dårlige nyheder er, at vi bliver nødt til at køre testen en gang mere, når vi opdaterer bygningen for at være sikker på, at reparationen fungerede. Den fulde test kører omkring en uge, og vi starter den i de næste 24-48 timer. Så ved næste weekend bør vi være klar til at begynde at acceptere indskud og frosne matchende ordrer, og derefter vil live trading åbnes lige efter det.