Billionær investor Steven Cohen, der engang er kaldt “Hedge Fund King”, har angiveligt trådt ind i kryptoområdet.

Ifølge en fortuneartikel, der blev offentliggjort den 12. juli, har Cohen investeret i kryptovaluta-fokuserede hedgefond Autonomous Partners gennem hans VC firma Cohen Private Ventures.

Autonome partnere blev grundlagt i december sidste år af Arianna Simpson, en venturekapitalist med en historie i bitcoin-rummet, herunder en tid på bitcoin wallet startup BitGo. Hendes kryptofond har allerede sikret investeringer fra store navne, herunder Coinbase CEO Brian Armstrong, Union Square Ventures og Craft Ventures.

Mens størrelsen på den nye investering ikke blev afsløret, er det ikke første gang, Cohen Private Ventures har investeret i Simpsons projekter. I 2015 modtog hendes venturefond, Crystal Towers Capital, også en investering fra firmaet.

Simpson fortalte Fortune, at autonome partnere i øjeblikket er koncentreret om mindre “next generation” kryptovalutaer, selv om det investerer til en vis grad i store kryptoer som bitcoin og ether.

Hun foreslog også, at blandt blockchains mange brugssager var to ikke i tvivl:

Det er stadig op i luften, hvis folk ønsker at gøre en række ting på blockchain. Vi er stadig ved at finde ud af, hvad der behøver en og hvad der ikke gør. Men det er klart, at de vil handle, og de vil spille spil.

Hendes primære er regulering – en grund til, at hun ikke vil røre ved XRP, hvis US Securities and Exchange Commission regner det til en sikkerhed.

“Jeg tror, ​​at hele rummet stadig venter lidt mere klarhed,” fortalte hun nyhedskilden. Kryptovaluta-fokuserede hedgefonde er vokset hurtigt i antal i løbet af det sidste år, da iværksættere bevæger sig tilfredsstille den stigende efterspørgsel fra traditionelle investorer. Ifølge data fra Autonome Next, af en anslået 251 krypto hedge fonde med $3,5-5 milliarder i ledede aktiver, blev 175 af dem først oprettet i 2017.