Binance Decentraliseret børs starter før planen

Binance’s meget forventede decentraliserede børs (DEX) er gået live forud for sin planlagte tidsplan.

Verdens bedste cryptocurrency-udveksling med justeret volume annoncerede nyhederne tirsdag og sagde, at mens handel begynder “på et senere tidspunkt”, kan brugere nu oprette tegnebøger på Binance DEX.

En repræsentant fortalte, at handel vil lancere “så snart tokens udstedes og noteres på Binance DEX, og handelspar er oprettet. Vi forventer, at dette sker inden for de næste par dage. “

Binance administrerende direktør Changpeng Zhao sagde i meddelelsen:

“Vi mener, at decentraliserede udvekslinger giver nyt håb og nye muligheder og tilbyder et tillidsløs og gennemsigtigt finansielt system. … Med ingen central forvaring af midler, tilbyder Binance DEX langt mere kontrol over dine egne aktiver. “

Nyhederne kommer kun en uge efter firmaet annoncerede sin oprindelige blockchain, Binance Chain, var live. Dens udvekslings token BNB er også blevet lanceret som det indfødte aktiv på blockchain for at erstatte det tidligere ethereum ERC-20 token. Indehavere af ERC-20 BNB kan nu bytte dem til den oprindelige form på Binance.com.

Binance Chain understøtter forskellige tegnebøger ved lanceringen, herunder Binance’s officielle Trust Wallet, samt tilbud fra Coinomi, Ledger, Enjin, Exodus og meget mere. Udvekslingen inviterer også andre krypto projekter til at blive involveret ved at udstede nye tokens på Binance Chain.

Lanceringen af ​​DEX følger en testperiode på to måneder, hvor Binance sagde, at næsten 8,5 millioner transaktioner blev foretaget på tværs af forskellige konkurrencer og programmer.

DEX-platformen tilbyder en lignende grænseflade til den eksisterende centraliserede udveksling med nogle ekstra funktioner, såsom en mulighed for at generere en 24-ords mnemoteknisk frø sætning for at sikre brugernes private nøgler.

I marts offentliggjorde Malta-baseret cryptocurrency exchange OKEx også en plan om at lancere en decentraliseret udveksling kaldet OKDEx på sin egen blockchain OKChain. Udvekslingen sagde, at OKChain er i øjeblikket på det “afsluttende” udviklings stadium, og at en testnetværks lancering forventes i juni.

Og i sidste sommer sagde Singapore-baserede krypto udveksling Huobi, at det ville udvikle sig til en selvstændig DEX, der på den tid ville tilbyde finansiering til udviklerbistand til oprettelse af en open-source blockchain-protokol for indsatsen.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …