Binance donerer 100% af listing fee til velgørenhed

Binance, der for øjeblikket er verdens største cryptocurrencyudveksling ved handelsvolumen, har meddelt, at den nu vil oplyse alle cryptocurrency-noterings gebyrer og donere midlerne til velgørenhed.

Ifølge et selskabsbliv post offentliggjort mandag, vil token projekter, der søger at blive noteret på børsen, fortsat have lov til at foreslå deres egne noterings gebyrer. Udvekslingen vil hverken diktere sådanne gebyrer eller fastsætte et minimumspisniveau, posten angiver.

Navnlig, Binance sagde, at det vil donere 100 procent af noterings gebyrer til sin nyligt lancerede velførenhedsagdeling, Blockchain Charity Foundation. I en mail til CoinDesk tilføjede udvekslingen, at alle noterings gebyrer, som nu er effektive donationer, vil blive offentliggjort på fondens hjemmeside for at øge gennemsigtigheden i noterings processen. Binance administrerende direktør Changpeng Zhao udtalte i posten, at donations beløbet er nede på projekterne selv, og størrelsen “garanterer eller på ingen måde påvirker resultatet” af børsens noterings revision.

Udvekslingens velgørende arm blev lanceret i juli for at sætte mindst nogle af sine milliarder dollars i overskud i velgørenhedinitiativer. Stiftelsen er ledet af Helen Hai, en goodwillambassadør for De Forenede Nationers Industrielle Udviklingsorganisation.

Dagens politisk skift følger også den seneste debat om det skumle område af de gebyrer, som børserne opkræver for at optage krypto-tokens, som generelt ikke erklæres. En Bloomberg-rapport i april citerede forskning udgivet af et industrianalysebureau, der foreslog krypto-projekter kunne betale alt for mellem $ 1 million til $ 3 millioner for at tilføje til store handels platforme.

I august påstod et krypto-projekt CEO på Twitter, at Binance havde citeret 400 bitcoin i en mail som et gebyr for notering af firmaets aktiv i august. Men Zhao nægtede senere kravet og sagde, at Binance aldrig citerede gebyrer via e-mail. Han fortsatte med at sige på det tidspunkt: “Vi noterer ikke shitcoins selvom de betaler 400 eller 4000 BTC… Spørgsmål er ikke ‘hvor meget koster Binance at liste?’ men ‘er min mønt godt nok?’ “

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …