Binance, verdens største cryptocurrency udveksling med justeret handels volumen, er ved at frigive sin decentrale udveksling, Binance DEX, til offentlig testning.

Firmaets administrerende direktør Changpeng Zhao tweeted tirsdag, at firmaet er rettet mod en dato den 20. februar til den offentlige testnet-udgivelse af Binance Chain – den indfødte offentlige blockchain bliver udviklet til at understøtte DEX.

I sidste uge, i en 45-minutters live spørg-mig-noget (AMA) chat på Twitter, gav Zhao detaljer om den kommende DEX.

Han sagde, at firmaet allerede har fået tidlig adgang til nogle få “udvalgte partnere”, herunder tegneboksudviklere og blockchain explorers, som vil integrere værktøjer i den decentrale platform. Ledger’s hardware lommebog, Nano S, er allerede integreret, sagde han, mens Nano X og tegnebøger fra Trezor og KeepKey kommer om bord i fremtiden.

Binance DEX vil være tilgængelig på alle platforme, herunder Windows, Linux, Mac OS, iOS og Android, som ifølge AMA.

“Binance DEX fungerer meget ligesom bitcoin,” forklarede Zhao. “Så de fleste transaktioner er gennemsigtige. Der er ingen skjulte transaktioner eller private transaktioner. ”

Derudover vil der være et noterings gebyr på omkring $ 100.000 for tokens opført på Binance DEX – en høj entry hurdle, som han sagde var sat til at reducere antallet af “spam eller scam projekter.”

Binasing frigjorte en detaljeret video af Binance DEX i december. Det gav en demo af handelgrænsefladen, dens web-baserede cryptocurrency wallet og en udforsker til Binance Chain.

Firmaet sagde på det tidspunkt, at Binance DEX vil have en meget lignende grænseflade til sin eksisterende centraliserede udveksling med nogle ekstra funktioner som en mulighed for at generere en 24-ords mnemonisk frø sætning til brugernes private nøgler.

Binance Chain blev afsløret i marts 2018, hvor firmaet sagde på det tidspunkt, at det blev bygget for at tilbyde “lav latency, high throughput trading samt decentraliseret forvaring af midler.”

Udvekslingens eget token, Binance Coin (BNB), vil også spille en rolle i blokchains funktion.