Hackerne stjal mere end 7.000 bitcoin fra krypto-udveksling Binance, som er verdens største ifht. volumen.

Binance meddelte, at en “storskala sikkerheds brud” blev opdaget tidligere den 7. maj, hvor det blev konstateret, at ondsidnede aktører kunne få adgang til bruger-API-nøgler, tofaktor-autentificeringskoder og “potentielt anden info”, sagde Exchange’s administrerende direktør, Changpeng Zhao, i et brev. Som følge heraf kunne de trække ca. 41 millioner dollars i bitcoin fra børsen, ifølge en transaktion, der blev offentliggjort i sikkerheds meddelelsen.

Oplysningen kommer timer efter, at Zhao tweeted, at udvekslingen var at forpligte “noget unscheduled server vedligeholdelse”, skriver at “midler er #safu.” Efter offentliggørelsen meddelte Zhao, at udvekslingen ville “give en mere detaljeret opdatering snarest.”

Udvekslingen har muligvis ikke identificeret alle indvirkede konti, sagde han. Og ifølge Binance erklæringen har overtrædelsen kun påvirket Binance’s hot wallet, som indeholder omkring 2 procent af børsenes samlede bitcoins.

“Alle vores andre tegnebøger er sikre og ubevægede,” sagde han og tilføjede:

“Hackerne havde tålmodigheden til at vente og udføre velforberedte handlinger gennem flere tilsyneladende uafhængige konti på det mest hensigtsmæssige tidspunkt. Transaktionen er struktureret på en måde, der passerede vores eksisterende sikkerheds kontroller. Det var uheldigt, at vi ikke kunne blokere denne tilbagekaldelse, før det blev sat igang “

Tilbagetrækningen udløste interne alarmer, efter at den blev henrettet, og Zhao sagde, at udvekslingen frøs udtag efter opdagelsen. Mens indskud og udbetalinger forbliver suspenderet i næste uge, vil handel blive genaktiveret, men han advarede om, at “hackerne stadig kan kontrollere visse brugerkonti.”

Binance vil gennemføre “en grundig sikkerheds undersøgelse”, der omfatter sine systemer og data i løbet af den næste uge.

Udvekslingen vil bruge sin Secure Asset Fund for Users (SAFU-fond) til at dække tabet, som ikke påvirker brugere i henhold til bekendtgørelsen.

Fonden består af 10 procent af alle handels gebyrer absorberet af børsen, og blev oprindeligt lanceret for at beskytte Binance’s brugere “i ekstreme tilfælde” ifølge en tidligere meddelelse. Den opbevares i sin egen kolde pung.

“I denne vanskelige tid bestræber vi os på at opretholde gennemsigtighed og værdsætter din støtte,” sagde Zhao tirsdag.

Han afsluttede notatet ved at sige, at han ville deltage i en tidligere planlagt Twitter “spørg-mig-noget”.

Binance hacked, er blot en af de mange exchanges som er blevet hacket i løbet af årene. Hacket har muligvis ikke den store betydning, men det er bestemt ikke positivt. kan binance hacked skade bitcoins credibility, vides ikke.