Binance Labs med ny Investering

Binance Labs, investerings armen for krypto børsen Binance, har tildelt et tilskud på $15.000 hver til tre startups, der udvikler open source-blockchain-teknologier.

Dem som Modtog bevillingerne er Ironbelly, en mobil tegnebog til Grin / Mimblewimble blockchain; HOPR, beskyttelse af personlige oplysninger og Kitsune Wallet, en opgraderbar on-chain tegnebog.

De tre startups er nu de første “stipendiater” af Binance Labs Fellowship-program, som finansierer og støtter open-source udviklingsprojekter i udviklings stadiet, ifølge en blog-meddelelse fredag.

Ifølge binance Labs direktør Flora Sun kræver innovation “et engageret samfund af udviklere og iværksættere, som forestiller ideer og skaber nye projekter for at bringe produkterne på markedet.”

Hun fortsatte:

“Vores del er at støtte tidlige projekter, der hjælper med at skabe byggestenene og infrastrukturen for større nytteværdi og muliggøre vækst på blockchain-markedet.”

Binance driver også et inkubationsprogram, der understøtter blockchain-projekter fra tidlige trin. I december meddelte udvekslingen udvidelsen af ​​sit inkubation program til fem nye byer: Berlin, Buenos Aires, Lagos, Singapore og Hong Kong.

I sidste måned sagde den argentinske regering, at det ville være matchende investeringer i lokale blockchain startups lavet af Binance Labs og LatamEX Founders Lab, en lokal opstart inkubation.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …