Binance med fiat par på Binance Singapore

Store cryptocurrency exchange Binance annoncerede udvidelsen af ​​sin fiat-aktiverede handelsplatform i Singapore i en pressemeddelelse den 10. juli.

Binance Singapore er først lanceret i april, men med begrænset funktionalitet og kun ét handelspar. Nu vil Binance Singapore nu give brugerne mulighed for at købe og sælge cryptocurrency til Singapore dollars. I øjeblikket kan lokale brugere købe Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Binance Coin (BNB) på platformen, med mere krypto i fremtiden.

Platformen giver efterhånden mulighed for øjeblikkelige indskud og udbetalinger via Singapore Fast and Secure Transfers-systemet. Desuden har børsen siden sin bløde lancering i april opfattet “brugervækst på omkring 20 procent om ugen med hurtig rampe i handels volumen.”

Den nye børs vil udvide sine tjenester i partnerskab med venturekapitalfirmaerne Vertex Ventures China og Vertex Ventures Syd østasien og Indien. Forfatteren af ​​pressemeddelelsen hævder også, at “Binance Singapore opkræver i øjeblikket de laveste handels-, indbetalings- og udbetalings gebyrer på Singapore-markedet.”

De indesluttede gebyrer er angiveligt fortjeneste af børsens infrastruktur og dens lokale betalings partner Xfers, en finsk start i Singapore.

Binance har i oktober sidste år lanceret sin fiat-to-crypto-udveksling i Uganda, der støtter indskud og tilbagekøb af ugandanske shillings.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

bitcoin nyheder

Polsk Krypto udveksling lukket over natten

En polsk krypto udveksling kaldet Coinroom lukkede ned den 2. april 2019, idet flere kundekonti …