Binance med margin trading service snart

Binance har bekræftet, at det vil lancere en margin trading service , efter at cryptocurrency exchange uheldigvis har tweeted billeder, der tyder på, at tjenesten var i udvikling.

Først bemærket af Twitter-brugere tidligere på fredag, sendte Binance skærmbilleder af sin platform i mørke og lyse tilstande, og spurgte til brugere, hvilken en de foretrak.

Skærmbillederne indeholdt en dedikeret fan med overskriften “Margin” med en meddelelse, der siger, at margenhandel bærer et “højere potentielt overskud”, men også “større risici.” Marginhandel handler om at bruge lånte midler fra en mægler eller bytte til handel med et aktiv.

billede af Binance
margin trading service

TechCrunch rapporterede fredag, at Binance tilsyneladende allerede har lanceret tjenesten i beta blandt “udvalgte brugere.” En Binance-repræsentant bekræftede også til nyheds kilden, at margenhandel vil være tilgængelig på Binance.com “snart”.

Andre cryptocurrency udvekslinger, herunder Kraken, Coinbase’s GDAX, OKCoin, Huobi og Poloniex tilbyder allerede margin trading services.

Marginetilbuddet leveres som den seneste service, der skal udvikles af Binance, som i øjeblikket er verdens næststørste krypto aktiv udveksling med justeret volumen på datasite CoinMarketCap i de seneste måneder.

Udvekslingen har tilføjet nye funktioner og tjenester som en del af planerne for udvidelse. Senest lancerede den en decentraliseret udveksling kaldet Binance DEX, oprettet en fiat-to-crypto-udveksling i Singapore og afslørede en ny platform i Australien, der giver brugerne mulighed for at købe bitcoin med kontanter fra newsagents.

Binance har også rammet op på sine lovgivningsmæssige overholdelse af indsatsen, der har samarbejdet med flere sikkerheds- og analysestarter, herunder Chainalysis, Elliptic and IdentityMind.

Desuden synes firmaet at have skubbet af tabet over 40 millioner dollars i bitcoin gennem et hack tidligere i denne måned. Takket være sin “Safe Asset Fund for Users” har kunderne ikke været påvirket af overtrædelsen, ifølge Binance.

Efter hacket har udvekslingen foretaget en række sikkerhedsopgraderinger og genoptaget fuld service en uge senere.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …