Binance-udveksling er ved at samarbejde med Cred for at tilbyde cryptocurrency udlån og låne ydelser på tværs af sit økosystem.

Som en del af arrangementet vil California-baseret Cred migrere en del af sit oprindelige “LBA” -tegn til Binance’s blockchain-netværk, Binance Chain, ifølge en meddelelse onsdag.

Binance Chief Growth Officer Ted Lin sagde, at som Binance Chain har en “et sekund blokeringstid”, vil det hjælpe Cred skala sine operationer til flere markeder og brugere, og sikre transaktioner er “hurtige, effektive og uden besvær.”

Cred tilbyder to tjenester: “Lån” og “Tjen”, ifølge oplysninger fra sin hjemmeside. Den førstnævnte giver brugerne mulighed for at låne fiat-valutaer med cryptocurrency som sikkerhedsstillelse, mens sidstnævnte tilbyder renter på deponerede krypto og fiat-valutaer.

Virksomheden støttes af investorer, herunder Binance Labs og Arrington XRP Capital, og hævder at have allerede sikret over 300 millioner dollars i udlåns kapital, ifølge meddelelsen.

Tidligere i år dannede Cred også en alliance med cryptocurrency exchange Bittrex og fire andre blockchain firmaer for at lancere et euro-pegged stablecoin kaldet “universal euro.” Stacket kan også tilbyde indehavere en årlig afkast, hvis de er deponeret hos Cred, gruppen sagde på det tidspunkt.

Tilsætningen er det seneste nye tilbud fra Binance. I sidste uge bekræftede udvekslingen, at det vil lancere en margin trading i den nærmeste fremtid.

Det har også for nylig lanceret sin decentraliserede udveksling, etableret en fiat-to-crypto-udveksling i Singapore og afslørede en ny platform i Australien, der giver brugerne mulighed for at købe bitcoin med kontanter fra newsagents.