Binance overvejer at tilføje Facebooks Libra til deres handels platform

Ifølge rapporter fra krypto torsdag taler cryptocurrency exchange Binance til Facebook om at blive involveret i den sociale mediekæmpers kommende Libra-projekt.

Finance Magnates siger, at det talte til Binance på FinTech Junction-arrangementet i Israel i torsdag med børsens CSO, Gin Chao, og sagde, at der tidligere har fundet sted diskussioner med Facebook om en mulig fremtidig liste over libra-token.

Chao sagde, at som libra vil være på en privat blockchain oprindeligt, vil det ikke have behov for ekstern likviditet. Men Facebook kan i sidste ende ønske et sekundært marked, sagde han og tilføjede:

“Valutaer nyder godt af et sekundært marked, så det ville være i deres bedste interesse at ønske at blive noteret.”

I en anden rapport fra CryptoPotato, som også talte til Chao i Tel Aviv-arrangementet, foreslog han yderligere, at Binance kan understøtte Libra blockchain ved at fungere som en godkendt node, der bekræfter transaktioner.

Facebook har sagt, at det i sidste ende vil have 100 noder og har allerede nævnt firmaer som Visa, Uber, eBay og Lyft som allerede har forpligtet sig til rollen (ved princet summen på ca. $10 millioner stk.).

Chao sagde, at Binance “absolut overvejer” muligheden, selv om en endelig beslutning endnu ikke skal træffes.

Taler generelt om Libra-projektet, som blev afsløret i midten af ​​juni, sagde han:

“Det er en god ting, helt sikkert. Når en virksomhed med vægt, størrelse, ressourcer og indflydelse fra Facebook bliver involveret, validere den både blockchain og [cryptocurrencies]. Så uanset om Libra bliver utrolig succesfuld, er det allerede en god ting. “

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …