Binance Trust Wallet Tillader Nu Køb Af Kryptovaluta’er

Cryptocurrency exchange Binance’s officielle tegnebog, Trust Wallet, lader nu brugere købe krypto med kreditkort.

Den nye betalings opsætning tilbydes i samarbejde med israelsk baserede betalings processor Simplex, ifølge en meddelelse fra Binance på tirsdag.

Samtidig sagde børsen, Trust Wallet tilføjer støtte til XRP, den tredje største krpyto aktiver ved markedsværdi.

Tillid Wallet-brugere kan nu derfor købe XRP, bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), litecoin (LTC) og ether (ETH) med “store” kredit- og betalingskort. Meddelelsen angav ikke hvilke kort der understøttes eller andre detaljer såsom gebyrer.

“Vi ønsker at øge adgangen til krypto- og decentraliserede applikationer for alle brugere,” siger Viktor Radchenko, grundlægger af Trust Wallet.

“Tilføjelse af kreditkortbetalinger er et stykke for at fremme krypto aktiver adoption og realisere vores større vision for at bidrage til at skabe frihed for penge, og vi vil fortsætte med at integrere flere blokkæder og funktioner til at stole på.

Binance, verdens største krypto aktiver udveksling med justeret handels volumen, erhvervede Trust Wallet i juli sidste år. Tegnebogen var kompatibel med kun Ethereum og Ethereum-baserede tokens på det tidspunkt.

Siden da har udvekslingen muliggjort støtte til flere cryptocurrencies og understøtter for tiden 17 tokens og “hundredvis” af decentraliserede apps eller dapps, ifølge tirsdagens meddelelse.

Binance sagde endvidere, at Trust Wallet vil være en indfødt tegnebog til dens kommende decentrale udveksling, Binance DEX, som forventes at starte i begyndelsen af ​​2. kvartal i år. Platformen blev lanceret til offentlig test den 20. februar.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …