Binance vil ind på det europæiske marked

Binance, verdens største krypto-udveksling med justeret handels volumen, har lanceret en ny fiat-to-crypto-udveksling på Jersey, en britisk selvstyrende afhængighed. Derved prøver de ihærdigt at komme ind på det europæiske marked.

Firmaet meddelte onsdag, at brugerne via den nye udveksling er i stand til at handle i par for bitcoin og ethereum mod det britiske pund og euroen i Europa og U.K.

“Binance valgte Jersey for sin højt udviklede digitale infrastruktur, robuste lovgivningsmæssige rammer og finanssektoren i verdensklasse”.

Han præciserede endvidere, at Binance Jersey er en uafhængig enhed fra sin forælder Binance.com, en krypto-til-krypto-udveksling, men er bygget ved hjælp af samme teknologi.

Binance Jersey er “ansættelse og vil fortsætte med at ansætte” personale til forskellige funktioner, herunder overholdelse, siger Wei.

Udvekslingen har arbejdet med det statsstøttede økonomiske udviklingsbureau Digital Jersey for at udvikle udvekslingen med det formål at skabe omkring 40 job på øen.

Binance samarbejdede først med agenturet i juni 2018. Changpeng Zhao, Binance CEO, havde på det tidspunkt sagt: “Med sin lokale økonomi baseret på en stor valuta (GBP) og dens nærhed til Det Forenede Kongerige og Vesteuropa er vi overbeviste om samarbejde med Jersey vil ikke kun gavne den lokale økonomi, men også danne et stærkt operationel grundlag for vores udvidelse til resten af ​​Europa. “

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …