Binances BitTorrent Token Salg Slut På Få Minutter

Et offentligt salg af 59,8 milliarder BitTorrent Tokens (BTT), som er værd på omkring 7,2 millioner dollars, blev solgt i løbet af få minutter på Binance’s Launchpad tidligere på trods af tekniske vanskeligheder, der frustreret nogle brugere.

Klokken 3:00 åbnet token-salgs platformen sine døre til BTT-investorer gennem to separate salgs sessioner, en for dem, der betalte med token, der var hjemmehørende i Tron blockchain, TRX, og den anden for dem, der betalte med Binance’s native exchange token, BNB . Hver BTT-token blev værdiansat til $ 0.00012 under salget, ifølge salgs oplysninger, der blev offentliggjort på Binance’s hjemmeside.

BTT er det første tegn i BitTorrents 17-årige historie. Den decentraliserede fildelingtjeneste blev erhvervet af Tron sidste sommer, og planerne for BTT, som løber på Tron’s blockchain, blev rullet ud i et hvidbog tidligere i måneden.

Begge dagens salg begyndte på samme tid og var planlagt at afslutte, enten når den hårde dækning af salget var nået, eller når klokken slog 10:00 UTC den 3. februar. Mindste købs beløb var 100.000 BTT.

Ifølge en tweet fra Tron CEO og grundlægger Justin Sun blev 23,76 milliarder token cap til BNB session nået på bare 13 minutter og 25 sekunder, mens 35,64 milliarder token cap til TRX session blev opfyldt om 14 minutter og 41 sekunder.

Oplysninger fra Binance afslører, at der var 622 deltagere i TRX-sessionen og 340 deltagere i BNB-sessionen.

Binance CEO og grundlægger Changpeng Zhao tweeted salget kunne være afsluttet på få sekunder, hvis ikke for tekniske problemer med Launchpad platformen.

“Begge sessioner afsluttet. Tog omkring 18 minutter, på grund af et system problem, ville have taget 18 sekunder ellers. Efterspørgslen var astronomisk. “


About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Polymath låser op mod 75 Millioner tokens

På trods af kølige markeds vilkår låses en start på ca. $ 9 millioner af …