Bitcoin beskatning i Canada

I Canada begynder man også at beskatte Bitcoin investorer og andre cryptovalutaer. Canada Revenue Agency (CRA) har været ude og meddele, samt de har udsendt spørgeskemaer ud til tidligere og nuværende aktiviteter. Beskatning af cryptovaluta har længe været en gråzone og man vidste ikke, hvordan man skulle beskat det tidligere.

Mange investorer bruger KYC-aktivitet udveksling, og dette er med til at lagre ID og handelshistorik. Så er det med til at gøre det mere synlig for revisioner, at afsløre alle tidligere handelsaktiviteter i nogle tilfælde.

Det samme har været gældende tidligere i Danmark, da man ændrede loven i slut 2017 og start 2018 for at eje Bitcoin og andre crypto. Her var der også tale om en gråzone og indtil hele markedet eksploderede tilbage i 2016.

The CEO of Canadian crypto firm Bull Bitcoin, Francis Pouliot, var ude og tweet omkring disse kommende ændringer og hvordan man kunne undgå dem. Denne tweet faldt dog i hænderne på projektlederen for CRA, Jared Adams, som retweet’ede det med ”Duly noted”. Denne tweet førte dog også til at Jared Adams blev udspurgt, da han sendte Francis Pouliot en ”washingmachine.gif”. Det skulle være en sarkastisk mene for, at Bitcoin bliver brugt til hvidvaskning. Dette ses dog som en ”trussel” til andre bruger af cryptovaluta, eftersom mange har fået advarsler om, at deres konto lukkes eller de kan ikke få bankservice.

Men CRA er ude og sige ”Alle skal betale deres retfærdige andel, men det er fortsat forpligtet til at sikre, at hver skatteyder overholder samme skattelovgivning. CRA er også forpligtet til at tilpasse sin administration for at holde trit med udviklingen af globale tjeneste og produkter. Samt at gøre nøgleinvesteringer mere effektivt at løse de nye måder at drive forretning i den globale økonomi på”.

About Mohammed Abdirashid

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …