Bitcoin Bull Trader placerer sit væddemål på Bitcoin, vil falde til $0

I løbet af den sidste uge er Bitcoin-prisen halveret, og frygt har gennemsyret markedet. Da de positive følelser på markedet får et stort hit, mister selv bitcoin-bulls deres tro.

Veteranhandler kalder Bitcoin ud til at gå under $1.000

Tidligere på dagen oplevede markedet endnu en salg, der så Bitcoin gå ned til så lavt som $ 4.435, efter at han steg til næsten 6.000 $ efter Federal Reserves meddelelse om søndag om at skære renten ned til næsten nul og et QE-program på mindst $ 700 mia. .

I skrivende stund har Bitcoin handlet til $ 4.900 nede 4,57%. I løbet af det sidste døgn byttede $ 2,75 milliarder dollars Bitcoin handler på top 10 børser med reelt volumen.

Springet ned i Bitcoin-prisen har veteranhandleren Peter Brandt opfordret til, at bitcoin-prisen skal dumpes til under $ 1.000 eller endda $ 0.

Mens han delte sin oplevelse af at leve gennem forskellige markedsulykker, herunder 1987, 2000, 2008 og det igangværende 2020, sagde Brandt: “Min loyalitet er til min kapital, ikke til noget marked.”

Brandt havde tidligere opfordret til $ 100.000 som Bitcoin’s nye højde, som ifølge lager-til-flow-modellen forventes at blive ramt inden december 2021. Sidste år sagde han, at Bitcoin ville finde sine $ 50000 omkring belønningshalveringen.

Efter at blive spurgt, om $ 5.500 stadig er hans bund, eller det ændrede sig med den igangværende markedsrute på grund af coronavirus, sagde Brandt: “Hvis jeg fortolker diagrammet uden bias, vil jeg sige under $ 1.000.”

Det er ikke alt, prisen ifølge ham kunne gå så lav som til nul.

”Jeg har hele tiden erklæret min tro på, at der var en 50% chance for, at BTC ville gå til $ 100.000, og en 50% chance for, at det ville gå til $ 0, eller bogstaveligt nul. Når vi brød gennem 7500 placerer jeg mine væddemål på nul, ”sagde Brandt.

Bitcoin tester efterspørgslen

Markedet er i øjeblikket i “ekstrem frygt”, efter at Bitcoin har gennemgået sin tredje største procentvise fald i historien.

Det var den 12. marts, at prisen på bitcoin først begyndte at kaste sine gevinster hårdt. På det tidspunkt handlede BTC kun omkring $ 8.000 for at gå ned til $ 3.850. Verdens førende digitale valuta er i øjeblikket nede med over 37% i 2020.

Altcoins efter bitcoin resulterede i at udslette mere end 90 milliarder dollars fra hele markedsværdien den sidste måned. Krypto-markedet faldt på linje med aktiemarkeder og endda guld.

”Coronavirus har skabt en hidtil uset økonomisk og samfundsmæssig forstyrrelse. Aktier er en førende indikator, fordi et bjørnemarked er sket uden frigivelse af relevante indtægter eller makrodata, ”sagde Goldman Sachs ‘hovedkapitalstrateg David Kostin.

Nu er det ikke bare bjørne, men også dem, der har været bitcoin-tyre, der nu opfordrer til bitcoin-undergang. Imidlertid prøver bitcoin at forblive over $ 5.000, mens aktiemarkedet og guld fortsat lider.

”Jeg er ikke bearish. Jeg ser bare den efterspørgselstest, jeg ventede på. 4.3 vil blive forsvaret denne gang, jeg ville have mistanke om, ”sagde den fremtrædende erhvervsdrivende med pseudonymet, CryptoGianz.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …