Bitcoin den førende cryptocurrency kan se lyse tider

Den bearish følelse i bitcoin (BTC) futuresmarkedet ramte en rekord lav sidste uge, hvilket tyder på, at den værste af de førende cryptocurrency prisfald kun kan være i fortiden. De ikke-kommercielle futures-kontrakter af bitcoin, handlet af store spekulanter og hedgefonde, udgjorde en nettoposition på -1266 kontrakter i ugen sluttede 21. august – den laveste på rekord, ifølge data udgivet af Commodity Futures Trading Commission ( CFTC) på fredag.

Fremtidsdataene indikerer, at spekulanterne er mindst bearish på BTC, da futures først blev noteret tilbage i december. En negativ sum repræsenterer netto korte positioner (bearish bets) og et positivt tal indikerer netto lange positioner (bullish bets).

Det skarpe fald i bearish sentiment, som repræsenteret ved det stadige fald i netto korte positioner fra højden af ​​-1945 set for ti uger siden til -1266, tilføjer troværdighed til tegnene på bearish udmattelse angivet af BTC’s forsvar på $ 6,000 siden midten af Juni. På pressetid skifter BTC skift på $6715 . På Bitfinex.

kilde Coindesk

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …