Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. Prisen på guld er igen over $1300, hvilket er en psykiske barrier, og det bliver spændende at se om den holder. Dog er det ret trist for dem, som gerne stå at Bitcoin blev ved med at stige.

Bitcoin er på nuværende tidspunkt faldet til $3400 ~ 22261,91DKK, hvilket kan få mange til at tro at bitcoin er ved at dø ud. Men hvad er det egentlig der er ved at ske?

Bitcoins bund

Bitcoin har i en længere periode, været rigtig langt nede. Men hvorfor bliver den egentlig, ved med at falde?, mange har et syn på at Bitcoins bund er fundet. Derved mener mange at det er ved at være tid, til at købe op, og det betyder også at måske bunden er ved at være inde. Hvad den reelt vil falde til, ved ingen, men en ting er sikkert. Bitcoin er kommet for at blive, hvis man kigger på diverse undersøgelser der er lavet omkring dette emne.

Hvis man tager et overordnet kig, på diverse kryptovaluta’er, så kan man se at det ikke kun er Bitcoin. Bitcoin er dog en stor grund til at alle andre kryptovaluta’er falder, og derfor oplever man også at når Bitcoin stiger, så stiger resten også.

Hvis du er en af de uheldige, som har købt Bitcoins mens prisen var forholdsvis høj. Så kan vi trøste dig med, at du altid har mulighed, for at udvide dine “bags”. Vi har lavet en liste over hvordan, man kan anskaffe sig Gratis Bitcoins. Så sidder du og keder dig, hvorfor så ikke spille et spil Rollercoin, og derved opnå ekstra indtjening?.

 

 

 

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Krypto virksomheder Fletter sammen for at bygge software til institutionelle investorer

To krypto firmaer fusionerer i et forsøg på at gøre krypto forvaltningen lettere for institutionelle …