Bitcoin finder ny pris placering

Bitcoin med nyt standpunkt

Bitcoin har indtil videre ramt 6900$ og dette skete også for nogle dage siden, hvor den desværre måtte ned og vende igen. Dog tyder det på at bulls har overtaget markedet for nu og at shorters er blevet ramt af modvind. Dette er godt nyt og specielt for dem der også har tænkt sig at investere i altcoins.

Bitcoin er gået op med 2.89% de sidste 7 dage, hvilket også har en indflydelse på hvordan investorerne tænker. Der er en psykologisk effekt hvis der kigges over 4hour chart og hvor langt bitcoin har rykket sig over en uge. Dette betyder at der højest sandsynligt vil komme et peak og at der vil være forhøjet resistance omkring 6800$.

Ikke flere gætterier

Over hele verden har der været gætterier og ekstreme analyser omkring hvor langt ned bitcoin ville falde. Der har også været det modsatte, altså hvordan langt op bitcoin vil ramme inden 2018 er omme. Det er vigtigt at se hele markedet med et perspektiv og lægge alle faktorer i hatten og så tage et stykke papir op af gangen.

Hvad er grunden til bitcoins nye standpunkt, hvordan ser RSI ud på nuværende tidspunkt og hvad lægger til grunde for den fremtidige stabilitet. Med andre ord, er der nok til at holde bitcoin i en opadgående kurve.

 

kilde BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …