Bitcoin futures firma 1Broker, der har fået lov til at overtræde en række amerikanske værdipapirlove, har meddelt, at det ville genoptage tilbagekøb på torsdag.

Hansdelplatformen, som blev anklaget for at fungere som en uregistreret sikkerheds baseret swaps-forhandler, samt overtræde hvidvaskning af penge og trådbedrager, så sin hjemmeside beslaglagt af FBI sent i sidste måned. Platformen kunne genåbne sit websted i en skrivebeskyttet tilstand i begyndelsen af ​​oktober og meddelte samtidig, at den søgte amerikanske råd til at bekæmpe afgifterne.

På onsdag tilføjede det i en tweet, at “Vi vil begynde at behandle udbetalinger i morgen kl. 12:00 (UTC). Tak for din tålmodighed i de sidste dage!”

Udvekslingen har ikke meddelt nogen reaktivering af sin handelsplatform pr. Pressetid.

1Broker’s juridiske kamp begyndte i september, da SEC, CFTC og FBI alle indgav anklager mod webstedet, administrerende direktør Patrick Brunner og moderselskab 1Pool, der hævdede, at platformen gav amerikanske investorer adgang til værdipapirbaserede swaps produkter uden at følge de krævede juridiske processer.

Tilsynsmyndighederne søger permanent påbud mod Brunner og 1Pool, sammen med monetære sanktioner, som tidligere rapporteret.

Efter at sit domæne blev beslaglagt, sagde virksomheden i en erklæring, at den har tilstrækkelige midler til at dække alle anmodninger om tilbagekaldelse, men at det krævede tilladelse fra amerikanske myndigheder til at aktivere denne funktion først.

Brunner reagerede ikke straks på en anmodning om kommentarer onsdag.