Bitcoin holder på prisen

Bitcoin holder skansen for nu

Det er som at være strandet på det røde hav, uden nogen mulighed for at bade uden at blive mindet om hvor meget salt der er i vandet. Hver gang der åbnes op for diverse crypto sider, så er altcoins blødende og der bliver talt om dommedag. Dette gør det absolut et problem, men der er dog nogle gode nyheder.

Bitcoin fortsætter heldigvis med at holde sit punkt omkring 6180-6400$ og dette er med til at skabe den ro der er brug for. Mens pengene flyver ud af altcoins, så ryger pengene tilbage i bitcoin og det er derfor vi ser bitcoin holde sig på niveauet “lidt endnu”.

Læs også  Cryptocurrencies under pres

Bitcoin holder skansen for nu

Det store spørgsmål er hvor cryptocurrency skal hen på nuværende tidspunkt og hvad med den store markedsdominans? Bitcoin har igen over 50% markedsdominans hvilket giver store muligheder for at pengene kan falde tilbage i altcoins inden længe.

Hvor længe Bitcoins faldende faktorer er i spil, er der ingen der ved, dog er der mange eksperter, som mener at vi er ved at være i bund. Dette kan gøre at diverse altcoins, får et bull run, men det kan også gå den anden vej. Det er ihvertfald en spændende tid vi gå ind til, og det gælder om at holde øje med tingene.

Kom ind på vores facebook, og giv din mening!

 

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …