Bitcoin stadig i positiv vækst

Efter et rigtig stort stykke til 6070 dollars stykket er vi nu igen oppe på 6200 dette betyder at der er rigtig god support omkring 6070$ og mere omkring 6000$. På dette tidspunkt Vil det være muligt for os, at holde øje med endnu en rutsjebanetur.

Her til morgen er bitcoin ramt af en udmærket nedgang igen og dermed har de også sat gang i volume i de mindre coins som fx litecoin eller er et Ethereum og helt ned til Stratis.

Deres værdier har slet ikke været nær det som de har været. Dette skyldes at det kun har været inde i en stor og lang fase, Hvor når inflationen ligesom påvirker den måde Bitcoin skulle vokse på. Derudover har der også været meget stor manipulation omkring markedet og dette kan tydeligt ses på de daglige charts.
Der kommer man kan ikke længere i mål med at analysere markedet, som det var i starten, hvor det var muligt at shorte og kom ud med det rimelig godt skud hver dag. Det er langt sværere at på nuværende tidspunkt eftersom markedet bevæger sig sidelæns.

Grundig overvejelse

Efter grundig overvejelse, er det muligt at følge den positive trendline i bunden af grafen, som stadig er væsentlig positiv. Det er den vi skal kigge på, nu hvor den gamle negative trendline er blevet “hvis der kigges helt til venstre på grafen”.

Bitcoin stadig i positiv vækst

Hvordan og hvad der sker efterfølgende er ihvertfald spændende hvis man sidder som investorer og har investeret i Bitcoin.

 

Artiklen er skrevet og leveret af BTCinvestering