Bitcoin kan risikere et mindre fald

Bitcoin (BTC) kunne revidere den psykologiske støtte på $ 7.000, da det seneste rally viser tegn på udmattelse ifølge tekniske undersøgelser. På pressetiden skifter cryptocurrency hænderne til $ 7,235 på Bitfinex – hvilket repræsenterer et fald på 0,4 procent på 24 timer.

Priserne fandt accept over $ 7,000 i weekenden, idet de havde ryddet modstanden fra de 50-dagers og 100-dages glidende gennemsnit (MAs) i sidste uge og steg til $ 7.429 i går – det højeste niveau siden 4. august.

Så det virker sikkert at sige, at tyren greb omkring BTC styrket i de sidste syv dage. Alligevel har priserne ikke slået igennem modstanden af ​​trend linjen skrånende opad fra 29. juni lav og august 12 lav, muligvis på grund af bullish udmattelse.

Dette bør ikke komme som en overraskelse, da BTC har nået næsten 27 procent i de 2,5 uger uden bemærkelsesværdige prisfald. Som følge heraf kan BTC mærke tyngdekraften i de næste 24 timer, selvom den samlede udsigter forbliver bullish, så længe priserne ikke finder accept under $ 7,000.

Udover at BTC er steget stødt, ser det også positivt ud fra resten af ihvertfald top 100 cryptocurrencies. Markedet er så småt begyndt at stige stille og roligt, og det kan kun glæde en rigtig stor del af alle de mennesker som har investeret i cryptocurrency.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …