Bitcoin i gang med ny nedtur

Det er mange dage siden at vi havde regnet med at bitcoin skulle være på vej op ad, dette skete heller ikke denne gang og dette skyldes at Bitcoin og alle andre slags cryptocurrencies havde flere chancer for at bryde igennem muren der lå på ca 7800 dollars stykket. Da den endelig kom igennem muren og kommer op på 8200 dollars ca. begyndte det så småt at vende for bitcoin.

Der var ikke længere nok support til at holde den i live og dertil support til at holde bitcoin i live. Spørgsmålet er om Bitcoin i fremtiden vil kunne holde sig fra at lave disse fald. Den er stadig meget volatil at dette giver et problem for de nye investorer der har lyst til at prøve lykken med cryptocurrencies.

Læs også  Streamr annoncerer Blockchain Partnership med Nokia

Bitcoin skaber til næste niveau og det betyder at den bliver nødt til at blive godkendt hos blandt andet end hos ETF. Dette skyldes at det bliver forsinket indtil september og dette er grunden til at mange vil handle ud af Bitcoin på nuværende tidspunkt. Investorerne er bange for beslutningen om hvad der kommer til at ske.