Der gik ikke langtid, før Bitcoin fik sit nederlag endnu engang, og flere medier melder om at Bitcoin er midt i et blodbad

Bitcoin er faldet til det laveste den har været i 4 uger, derved har bitcoin brudt trend, og er igen bearish. Bitcoin faldt hele $400 på bare få minutter, og de enorme handels-volume viser også tegn på at vi er langt fra slut.

Bitcoin så sig selv falde op til 4,20 procent, samt Ethereum der har tabt 10,42 procent, og kigger man længere ned af listen, er det bestemt ikke pænere. Cryptocurrencies som Litecoin, Bitcoin cash, viser også præg af at et tab op mod 10 procent her til morgen.

Bitcoin har længe ligget og svinget i mellem $6000 – $6600, og det virker bestemt som om vi ikke er færdige i dette område. Selvom det hele ser lidt sort ud, er der måske alligevel håb.

“eksperter påstår at Bitcoin vil få enorme stigninger hen mod jul, da flere investerings institutter, vil have mulighed for at hedge direkte i Bitcoin, og det ville skabe store pris-vækst”

Udover at Bitcoin er faldet ekstremt meget, er det værd at kaste et blik, over på Aktie-markedet. Diverse aktier, falder også med enorm fart, og dette kan have en grund til flere og flere også trække penge ud af Bitcoin og diverse cryptocurrency. Men om det reelt har en effekt, er der ingen der kan svare på.