Bitcoin Mining virksomhed blomstre

Tre bitcoin-mineselskaber har tilsluttet sig en liste over “enhjørninger” – private virksomheder med en værdi på over 1 mia.

Dollars – for første gang. Det Shanghai-baserede Hurun Research Institute offentliggjorde onsdagens Q2 Unicorn Index for Greater China-regionen, hvilket især indeholdt navnene på flere store bitcoin-mineselskaber: Bitmain, Canaan Creative og Ebang.

Den tredje Hurun-liste over 130 kinesiske enhjørninger har aldrig før nævnt et fuldt kryptovaluta-fokuseret firma. Placering højest af de tre, vises Bitmain på 13 på listen med en værdiansættelse på omkring 70 milliarder yuan, eller omkring 10,4 milliarder dollar, tæt på andre bemærkelsesværdige virksomheder som JD Logistics.

Rangordningen følger nylige nyheder, der tyder på, at Bitmain har gennemført en serie B-finansiering, der kunne værdiansætte firmaet omkring 10 mia. USD forud for et potentielt første offentligt udbud. I mellemtiden er Hurun værd for Canaan og Ebang på henholdsvis omkring $ 3 milliarder og $ 1,5 milliarder – tal, der så virksomhederne placeret på henholdsvis 32 og 53 på listen, henholdsvis. Nylige rapporter har vist, at Canaan og Ebang også har begge indleverede ansøgninger til at blive offentliggjort på Hong Kong Fondsbørs.

Men da IPO-ansøgningerne var i første udkast, er det uklart, hvor meget de to søgte at hæve eller hvad deres vurderinger kunne være. Ifølge en tidligere rapport fra Reuters, midt i 2017, blev Canaan anslået til at være omkring 500 millioner dollars.

Mens de tre er de første fuldt dedikerede bitcoin firmaer til at blive vist på Greater China Unicorn Index, har nogle af de virksomheder, der allerede er på listen, allerede gjort store træk i blockchain industrien. For eksempel, Ant Financial – en betalingsforening for Alibaba, der tæller listen med en værdiansættelse på 149 milliarder dollar – meddelte i sidste måned, at den har lanceret en blockchain-drevet betalingskorridor mellem Hong Kong og Filippinerne. Endvidere har OneConnect – en fintech udviklingsarm af kinesisk forsikringsgigant PingAn og værdiansat til 7,4 mia. USD – hjulpet Hongkongs monetære myndighed ingeniør en blockchain handelsfinansieringsplatform, der skal være i live i september.

Kilde Coindesk

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …