På trods af en voksende almindelig interesse for brugen af ​​kryptovaluta og blockchains som en måde at vise og repræsentere værdipapirer på, siger nogle af brugs sagens tidligste innovatorer, at himmelhøje forventninger måske ikke er i overensstemmelse med virkeligheden.

For eksempel under en paneldiskussion på ethereum konferencen ETHDenver denne weekend, Tal Elyashiv – medstifter og administrerende partner for blockchain venture capital firma SPiCE VC, en af ​​de første til at frigive en krypto-sikkerhed under eksisterende amerikanske værdipapirlove som en vej til tilbyde øjeblikkelig likviditet til sin venturefond – sagde konceptet stadig meget “i sin barndom”.

Elyashiv bemærkede, at når det drejer sig om værdipapirer og tokens, er infrastrukturen på plads for at se den nå sit fulde potentiale endnu ikke fuldt udviklet.

“Vi skal begynde at se store dele af forretnings infrastrukturen inden for de kommende år … Vi vil begynde at se institutionelle investorer kommer i år,” sagde Elyashiv.

Tiltrådt af COO af sikkerheds token rådgivende firma Satis Group Shala Burroughs, direktør digital asset services af crowd equity platformen Republik Frederick Allen og CPO af sikkerhed tokens handels platform OpenFinance Thomas McInerney, Elyashiv var ikke alene for at påstå en mere forsigtig fremskrivning.

“Når du taler om et sikkerheds mærke, er det et symbol, der repræsenterer en sikkerhed. Det er ikke bare et navn. Det betyder ikke kun hvad token er, men hvordan hele processen styres … hele livet, “tilføjede Elyashiv.

Regulerende usikkerhed om, hvordan sådanne tokens kan udstedes i omfang, vil Elyashiv sandsynligvis fortsætte med at “give eller tage et år” som embedsmænd i US Securities Exchange Commission (SEC) kommer til en klar sondring mellem sikkerheds brikker og andre former for kryptovaluta, der som bitcoin fungerer som råvarer.

Indtil da var Burroughs opmærksom på, at investorer hilser med forsigtighed eventuelle overdrevne erklæringer om nuværende modenhed.