Bitcoin pris indikator ser lys ud

Listen over indikatorer, der signalerer en langsigtet bullish reversering i bitcoin (BTC) fortsætter med at vokse med hver uge. Den seneste til at deltage i listen er MACD histogrammet, som er flyttet over nul – vendt bullish – for første gang siden januar.

MACD’en, som svinger over og under nullinjen, er en af ​​de mest populære tekniske indikatorer, der bruges til at bestemme en trends omvendt og momentum. En bearish-til-bullish trendændring bekræftes, når histogrammet bevæger sig over nulelinjen. På den anden side bekræftes en bearish reversering, når den dør under nul. Den stærke tur til MACD tilføjer troværdighed til BTCs stærke forsvar for den psykologiske støtte på $ 6,000 i de sidste 10 uger.

Endvidere validerer den bearish udmattelse angivet af BTC’s langstikede månedlige stearinlys og de rekordbaserede net shorts på BTC futures markedet. På pressetid handler BTC på 7,320 dollar på Bitfinex, hvilket repræsenterer en stigning på 0,8 procent på 24 timer.

Den bullish sving i MACD ledsages af en faldende kanalbrud (bullish mønster). Så det virker sikkert at sige, at udsigterne pr. Ugentlige diagram er bullish. Som følge heraf kunne BTC undersøge opadrettelsen mod julihøjderne over $ 8.500 i de kommende uger.

Mens det langsigtede billede ser rosenrødt ud, kan cryptocurrency falde til $ 7.000 (psykologisk støtte) i løbet af den næste dag eller to, hvis kileformet set i nedenstående diagram slutter med en nedadgående pause.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …