Bitcoin er igen fremme med dens klør, og de seneste dage har vi set utrolige voldsomme stigninger. I skrivendestund er en Bitcoin $8000 stykket på bitfinex.

Bitcoin har de seneste dage fået en masse opmærksomhed igen, efter dens vilde stigninger på markedet, udover at Bitcoin i sig selv går fuldstændig amok, så er der også andre aspekter der påvirker dens pris mener eksperter.

Det som også er utrolig spændende, samt interessant at tage med er at. Binance blev hacket, og mistede lidt over 7000 Bitcoins, hvilket svare til $56.055.248,05 til nuværende kurs. Dog havde dette ikke en negativ effekt på markedet, som er yderst sjældent at se.

Bakkt, har meddelt at deres Bitcoin Futures, starter med at blive handlet fra 1. Juli, hvilket giver almindelige mennesker som ikke vil sætte sig ind i Bitcoin universet, mulighed for at hedge imod Bitcoin.

Ebay, der florer rygter rundt, omkring at Ebay, vil begynde at acceptere Bitcoin, på deres handels platform, hvilket vil åbne Bitcoin op til en hel ny andel af mennesker, som normalt aldrig ville bruge eller har kendskab til Bitcoin.

Bitpanda, Bitpanda har lanceret at man kan købe fysisk guld og sølv, direkte på deres platform for Bitcoin og diverse kryptovaluta’er, hvor gebyrerne er ekstrem lave, ifht. hvis man normalt ville ud og købe det. Samtidlig opbevarer de ens guld og sølv, i høj sikkerhed, på en ukendt lokation i Schweiz.

Bitpanda er en fintech baseret i Wien, Østrig grundlagt i 2014 af Eric Demuth, Paul Klanschek og Christian Trummer. Virksomheden er en solid tro på den innovative kraft i krypto aktiver, digitaliserede aktiver og blockchain teknologi. Bitpandas mission er at rive barriererne for personlig finansiering og bringe traditionelle finansielle produkter til det 21. århundrede. I dag har Bitpanda omkring 1 million brugere og mere end 100 holdmedlemmer. Med en PSD2 betalingstjenesteudbyderlicens, state-of-the-art sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse er Bitpanda vokset til en populær handels platform for både nybegyndere og eksperter. Brugere kan i øjeblikket handle med Bitcoin, Ethereum, guld og over 20 andre digitale aktiver.