Bitcoin slagter de mindre Kryptovalutaer

Bitcoin gør det onde ved mindre kryptovalutaer

Bitcoin i stigning, mindre Kryptovalutaer står stille. I det sidste lange tid har Bitcoin været stillestående. Som det ser ud lige nu er bitcoin steget med 100 dollar hver dag i en måned i gennemsnit. det er altså en kæmpe stigning for Bitcoin og det slår så fast at vi er på vej ud af et bear market.

Bitcoin gør det onde ved altcoins

Tages der et kig på grafen lige nu, vil det kunne ses at vi ligger omkring 8353,4 dollars stykket for 1 bitcoin. Det bliver altså imponerende tal når vi blot var på 6200 dollars stykket for blot en måned siden.

Mindre Kryptovalutaer skal nok komme

Det har altid været sådan at efter et stort bitcoin bull-run, så begynder pengene så småt at komme ind i de mindre coins / projekter også. Det giver også god mening, for der bruges typisk bitcoin til netop at købe ind i disse. Dertil er det vigtigt det går godt for bitcoin, før det kan gå godt for mange altcoins. Pengene er lige nu sat stabilt i bitcoin, dertil kommer næste omgang som følger altcoins.

Kryptovaluta generelt er steget rigtig meget hen over de sidste par uger, og eksperterne tror at det vil forsætte sådan lidt endnu. Her hos Kryptoposten, vil vi forsætte med at dække udviklingen de kommende dage

 

Kilde BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …