Bitcoin styrt dykkede

Bitcoin styrt dykkede tirsdag morgen

Bitcoin (BTC) handles stort set sidelæns i løbet af de sidste 24 timer, selvom en dip snart før pressetiden kan true et udviklende bullish diagrammønster, hvis prisen går under $6000.

BTCs kom under 10-dages glidende gennemsnit (MA) om tisdagen, hvilket neutraliserede det umiddelbare bullish perspektiv og skiftede risiko til fordel for en salgsstilling på $6000.

Cryptocurrency forsvaret imidlertid $ 6.300 i går midt imellem “oversold” betingelser, der etablerede den runde figur som en nøgle kortsigtet support.

Men modstanden undlod at lokke tyrene, snarere en lang likvidation (afvikling af lange BTC-handler) samlet tempoet og skabte nedadrettede pres på priserne. Derfor faldt BTC til et lavpunkt på $ 6.145 tidligere i dag og blev sidst set handel på $ 6.170.

Det er klart, at risikoen for en dråbe under $ 6000 er steget betydeligt i de sidste par timer. Det er værd at bemærke, at sandsynligheden for, at BTCs prisdiagrammer et bullish inverteret hoved og skuldre mønster ville falde kraftigt, hvis Bitcoin  finder accept under $6,000.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …