Bitcoin Svindlere Vildledte Investorer

Commodity Futures Trading Commission (CFTC) indgav anklager mod to sagsøgte for angiveligt at gå til en række længder i forsøg på at stjæle bitcoin.

Regulatoren meddelte sent på fredag, at det opladede to personer ved hjælp af navne Morgan Hunt og Kim Hecroft for “svigagtig opfordring, efterligning af en CFTC-efterforsker og smedning af CFTC-dokumenter” som en del af en udførlig ordning for at overbevise cryptocurrency-investorer om at betale en falsk skat i bitcoin til de sagsøgte.

Ifølge en pressemeddelelse, Hunt, der hævder at være af Arlington, Texas og kan drive forretning som Diamonds Trading Investment House og Hecroft, der hævder at være fra Baltimore, Maryland og kan drive forretning som First Options Trading “engageret i en bedragerisk ordning for at anmode om bitcoin fra medlemmer af offentligheden.

“Desuden gjorde de to “gennem falske eller vildledende repræsentationer eller udeladelser”, ifølge en udgivelse, som omfatter at udgive en CFTC-efterforsker og smede dokumenter med en officiel CFTC-forsegling og bærer CFTC’s generalråds navn. Parret har succesfuldt bedraget mindst to kunder, ifølge udgivelsen. Mindst et af disse ofre blev overtalt til at sende bitcoin til parret.

Blandt anklagerne er udgivelsesnoterne kravet om, at de sagsøgte smedede et dokument, hvori det hedder, at bitcoin-investorer skulle betale skat til regulatoren, hvis de ønskede at trække deres bitcoin tilbage.

CFTC-direktør for fuldbyrdelse James McDonald sagde i en erklæring, at “øget offentlig bevidsthed om CFTC’s inddragelse i politiet på de virtuelle valutamarkeder har desværre givet nye muligheder for dårlige aktører.”

Han tilføjede:

“Som påstået i klagen forsøgte sagsøgte at udnytte offentlighedens tillid til CFTC gennem forfalskende dokumenter, der hævder at være officielle CFTC-memoranda, der kræver betaling af en afgift på cryptocurrency konti. CFTC indsamler ikke skatter. CFTC er på vagt mod svindlere forsøge at udnytte CFTCs omdømme for at snyde kunderne og træffe hurtige foranstaltninger mod en sådan fejltagelse. “

CFTC søger at søge erstatning for ofrene, uoverensstemmelse med eventuelle gevinster, sanktioner, et permanent handels- og registreringsforbud for hver sagsøgt og et permanent påbud mod yderligere overtrædelser af varelovsloven og agenturets regler.About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …