Bitcoin’s Layer 2-løsning flytter et trin tættere på at bringe BTC til en milliard mennesker

Det andet layer på Bitcoin-netværket, Lightning Network er klar til større vækst, da Lightning Labs hæver $ 10 millioner serie A ledet af Craft Ventures for at videreudvikle Lightning-betalingsteknologi og skalere udviklerens økosystem.

Denne finansiering involverede også VC-virksomheder Ribbit Capital, RRE, M13 og Slow Ventures, mens de tilføjede nye engleinvestorer, herunder David Heller, en tidligere co-chef for værdipapirer i Goldman Sachs.

Tidligere rejste Lightning Labs $ 2,5 millioner i 2018 fra Twitter-medstifter Jack Dorsey, den tidligere PayPal COO David Sacks, og Litecoin-skaberen Charlie Lee. Til dato har Lightning Labs samlet en samlet sum på $ 12,5 millioner.

Jackie Reses, en top exec-investor og Lightning Labs-investor, sagde til Yahoo Finance “Jeg investerede, fordi jeg tror, ​​at det at tilføje væddemål i finansiel infrastrukturteknologi er et supplement til det globale betalingssystem.”

”Jeg tror, ​​Lightning Labs gør meget fremskridt hen imod at reducere friktionen i betalingssystemet. Og jeg investerede i Elizabeth og hendes vision. Jeg tror, ​​de har en vision for, hvordan man kan forskudte kryptobetalinger, men de kan til sidst fokusere på et bredere marked, ”tilføjede hun.

Bliv ”Visa” for Bitcoin

Sammen med denne finansiering kom meddelelsen om en større produktudgivelse – beta af Lightning Loop. Med Loop er ideen at blive ‘Visa’ for Bitcoin, der sigter mod at hjælpe forhandlere med at administrere deres betalingskanaler mere effektivt.

”Ligesom Visa giver folk mulighed for hurtigt og bekvemt at betale for ting med fiat-penge, sigter lynnetværket at gøre dette for bitcoin,” sagde Mati Greenspan, grundlægger af Quantum Economics.

Et af de vigtigste problemer med at holde bitcoin tilbage fra vedtagelse i dagligdags handel er, at transaktionerne er langsomme og dyre. Lightning Network løser dette problem, men har sit eget sæt af problemer i form af at være ikke særlig brugervenligt.

Lynnetværket tillader også kun brugere at handle med hinanden pr. Antal bitcoin, de oprindeligt deponerede i en lynkanal. Men med Loop vil brugerne være i stand til at overføre mere end det oprindeligt deponerede beløb.

I begyndelsen af ​​at opbygge internettet med penge

Det første betalte produkt fra Lighting Labs, det er en ikke-depotrampe, der bruges til at hjælpe startups, modusoperatører og slutbrugere med at flytte penge mellem bitcoin blockchain og Lightning Network.

”I dag er vi et skridt nærmere på at bringe bitcoin til en milliard mennesker. Lyn gør dette til virkelighed. Kan ikke tro, hvor langt vores samfund er kommet med at opbygge nye brugssager og bringe økonomisk frihed til verden, ”sagde Elizabeth Stark, administrerende direktør og medstifter af Lightning Labs.

Visionen om at skabe applikationslaget til Bitcoin kom til Stark i 2014 og blev henrettet i 2016.

“Vi er lige i begyndelsen af ​​at opbygge internettet med penge, og det bliver en vild tur,” sagde Stark i den officielle meddelelse.

Allerede ser virksomheden “en eksplosion af vækst blandt startups og virksomheder, der integrerer Lightning.” Rise of the Lightning-startups, betingelser for tegnebøger, finansielle produkter og handelsprodukter, videospilselskaber, der hjælper dig med at købe ting med Lightning og dem, der hjælper med at tjene penge med Lyn, og kan også ses på markedet.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …