Bitcoin’s “Sats” har en unik funktion, der kan anvendes mere globalt end cent: Visa’s Crypto Head

“I stedet for at fokusere på sats, der erstatter dollars eller cent som en kontoenhed for at udtrykke værdi,” skal fokus være på “den unikke værdiforbedring af” at bruge sats, “sagde Cuy Sheffield, leder af krypto division i Visa.

Sheffield tog til Twitter for at tale om forholdet mellem dollars, cent og sats og forbrugerværdiforslaget til Bitcoin-mikro betalinger aktiveret af Lightning Network. Han hævdede, at der er interessante anvendelses sager, der kan få de almindelige forbrugere til at bruge bitcoin i stedet for dollars eller stable coins.

Men selv i dag er folk nødt til eksplicit at købe Bitcoin for at bruge det. Men han siger, at når rampen forbedrer sig, ville skiftet ske i de næste par år, hvor forbrugerne vil være i stand til at bruge Bitcoin uden at købe det først.

Men hvorfor ville folk bruge det snarere end at holde, da der i øjeblikket er lidt til ingen direkte fordel ved at bruge BTC. Der er faktisk tilføjet friktion, der involverer, hvordan man køber Bitcoin, dens voilatiltet og sørger for, at den traditionelle købmand faktisk accepterer det.

Sats får en betydelig ben op til at blive brugt over USD

Hvad angår dollars har mikro-transaktioner to store barrierer; eksisterende betalings netværk er ikke designet til subcent-transaktioner, og der er ikke noget navn på værdien under 1 cent. Dette koncept eksisterede ikke for de fleste almindelige forbrugere indtil for nylig.

“Bitcoin har unikt en regningsenhed, der kaldes en” sat ”, der i øjeblikket repræsenterer 1/100 af en cent, mens BTC er $ 10.000. Mærket “sats” er langt fra mainstream, men det kan allerede være den mest genkendelige globale regningsenhed, der repræsenterer værdien <1 cent, ”sagde Sheffield.

Og de mikrotransaktioner, der er under en cent, er muligvis den eneste sag til betalingsbrug, som bitcoin opfylder i dag, sagde Sheffield. Han hævder, at dette gør tanken om mikrotransaktioner i mainstream mulig.

Desuden beregner du en mental transaktionsomkostning, hver gang du foretager et køb, men hvis man kun skal betale 1/100 af en cent hver gang, kan det “helt slukke for beregningen af ​​mentale transaktionsomkostninger”.

Hvis en sådan app med mikrobetalinger nu kan bygges, “øger den designrummet, der fører til betydelig eksperimentering og kreativitet.” Hvis der opstår nye brugssager, har betalte betalte betalinger over Lightning eller en lignende app “et betydeligt ben, der skal bruges i dem over USD.”

For at dollar kan vinde disse betalingsstrømme, skal der imidlertid oprettes en ny enhed af undercentre og globalt vedtages. Og i årevis fra nu ser Sheffield en generation af mennesker, der muligvis kan subcentre transaktioner online i satser mere end dem, der er pålyst i cent.

“Sats unikke egenskab, da subcent-kontoenheden, der er hjemmehørende på internettet, kunne blive mere globalt forstået og vedtaget end cent meget hurtigere end Bitcoin nogensinde kunne blive mere forstået og vedtaget som en kontoenhed end dollars.”

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …